Majlis penyerahan tablet oleh YB Dato' Seri Mahdzir Bin Khalid

 

Majlis penyerahan tablet oleh YB Dato' Seri Mahdzir Bin Khalid, Menteri Pendidikan kepada Pn Siti Sarimah Bt Shaik Abdul Rahman YDP MPSMKL yg mewakili semua pengetua KL. Tarikh 22 Sept 2016 di Auditorium Tan Sri Abdul Rafie JPWPKL.


 
Program Pemantapan Jati Diri Pengetua WPKL

Program pemantapan hati diri pengetua yg diadakan pada 5-7 sept bertemakan pemantapan jati diri dan meningkatkan kejelekutan antara semua pengetua di KL. Program ini berobjektif utk memantapkan pengetahuan sedia ada peserta berkaitan dgn modul program jati diri. Di samping itu program ini berupaya memupuk nilai-nilai kreatif dan semangat bagi memantapkan diri dalam pengurusan harian. Seterusnya  program ini juga cuba membina kepercayaan dan keyakinan pada diri bahawa dengan persediaan yg mantap boleh menjadikan para pengetua meningkatkan pengurusan yg berkesan dan cemerlang. Akhirnya program ini diharap dapat mewujudkan kejelekitan, kerjasama erat dan saling membantu serta  sikap hormat- menghormati antara pengetua- pengetua KL.

 

 

  Program Jati Diri Pengetua KL di P.Dickson Hari Pertama

 
Aktiviti Hari Kedua


Lawatan penanda aras di SMK Yam Tuan Radin dan SMK King George Seremban

         Penafian | Dasar Privasi | Dasar Keselamatan | Hak Cipta

Penafian : Majlis Pengetua Sekolah Menengah Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang di alami kerana menggunakan maklumat dari laman webini.


Paparan Terbaik Resolusi 1024 x 768
Internet ExplorerMonzilla FirefoxGoogle Chrome